Over Benelli Natuursteen

Het overlijden van een dierbaar persoon komt altijd onverwachts. Met nog alle beslommeringen en spanning is het goed te beseffen dat de aanschaf van een grafmonument geen haast heeft. U kunt hiermee rustig wachten tot u de meeste zaken heeft kunnen regelen.

Een goede steenhouwer heeft aan een half woord genoeg om uw bedoelingen te begrijpen. Wij beschikken over ruime ervaringen en zullen proberen u hiermee zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Onze sterke punten zijn:

  • Gegarandeerde eerste kwaliteit
  •  In overleg andere modellen mogelijk
  • Alle modellen in eigen bedrijf vervaardigd
  • Bijzondere aandacht voor belettering
  • Levering binnen een week mogelijk
  • Directe levering aan particulieren
  • Wij werken niet met agenten, vertegenwoordigers of tussenpersonen die ook kunnen leveren

Mocht u tot het besluit komen een grafmonument te bestellen, dan is het misschien praktisch vooraf van enige zaken op de hoogte te zijn.
Namelijk elk natuurstenen grafmonument komt altijd uit een steenhouwerij. En daar kan iedereen, zonder tussenkomst van derden, zelf naar toe. Ook u! Probeert u juist nu in deze situatie uw betrokkenheid niet te verliezen. Zodat u later zo min mogelijk het gevoel zult hebben dat alles als in een roes aan u voorbij is gegaan. Ook daar is tijd voor nodig.

Het is ondoenlijk in een zo kort bestek de juiste woorden te vinden. Wij hebben begrip voor de gevoeligheid van dit onderwerp, maar u zelf kunt in dezen om advies vragen. Wij zullen u geheel vrijblijvend over het één en ander adviseren en/of informeren. Zoals bijvoorbeeld alles wat te maken heeft met natuursteen, de reglementaire regels van de begraafplaats, het ontwerp van het grafmonument, de tekst of het motief, de garantie en de nazorg, de financiële kanten, uw eigen ideeën hierover.